Advantage Bank Headquarters

The clients goal was to have a contemporary style addition to blend with the existing building.  The new building included a main central entrance, conference rooms, offices, waiting room, reception area, bookkeeping, break room, and vault.

A large open two story lobby runs the length of the new addition.  On each side of the lobby continuous stepped ceiling forms rise to the flat ceiling above.  Large expanses of vertical glass at both ends of the lobby being in natural daylight.  Interior renovation work included new finishes and lighting to the existing building.

The exterior design of the building incorporates several horizontal flat roof levels intersected by vertical brick wall forms.  Raised planters with roof openings above are strategically placed around the building.